PUBLICITAT

El trail més solidari

El corredor de muntanya Joan Repiso viatja a Mèxic per disputar l’Ultra Caballo Blanco

Per Miquel López-Egea

La federació de futbol i Gol Solidari fan entrega del material esportiu i escolar, ahir.
La federació de futbol i Gol Solidari fan entrega del material esportiu i escolar, ahir. | Maricel Blanch

Joan Repiso disputarà el pròxim 3 de març l’Ultra Caballo Blanco a Urique, Mèxic, una cursa de muntanya de 80 quilòmetres en la qual participaran 1.000 persones i que té com a objectiu superar els corredors raramuri, paraula que en la llengua tarahumara significa peus lleugers o corredors, ja que aquests nadius tenen una gran capacitat física. Aquesta vegada, però, no ho podrà fer amb Joan Berenguer, que és qui el sol acompanyar en aquestes gestes. 

Però, més enllà de la gesta esportiva que pugui significar, és molt destacat el caràcter solidari de la prova, i per això, Repiso viatjarà amb 50 quilograms de material esportiu i escolar per als nens del territori mexicà, fet que ha pogut ser gràcies a la col·laboració de la Federació Andorrana de Futbol i de Gol Solidari, ja que els primers han posat els recursos, mentre que els segons facilitaran la logística i el cost del transport del material. 

Així, Repiso, va explicar que «cadascú posa el seu gra de sorra» i que «és molt il·lusionant» i el jugador Juli Sánchez va destacar que «des de Gol Solidari és un honor poder ajudar a aquests nens». En aquest sentit, Pere Babot, de la FAF va remarcar que «és una altra oportunitat de millorar l’aspecte social» i que «és un orgull que hagin pensat en nosaltres».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT