PUBLICITAT

Encamp

Les GSeries arriben al seu equador

La novetat del tercer meeting és l’escenari perquè correran el traçat en sentit invers

Per El Periòdic

José Roger Chalmeta, aquesta temporada.
José Roger Chalmeta, aquesta temporada. | FotoEsport

Tot i l’inconvenient que ha suposat la climatologia adversa, les Crèdit Andorrà GSeries 2019 continuen avançant i aquest cap de setmana es disputarà la tercera trobada del calendari en el qual es començaran a definir les posicions capdavanteres de les diferents classificacions.

La novetat del cap de setmana és l’escenari en el qual competiran els inscrits en aquesta G3 del certamen. El traçat serà el mateix que en l’anterior, en el circuit Andorra - Pas de la Casa, però es correrà en sentit invers, és a dir en el sentit de les agulles del rellotge. Una vegada més, el punt espectacular del traçat serà el final de recta de meta. Aquesta recta en baixada provoca que els pilots arribin al revolt de dretes a gran velocitat i a vegades frenar no és tan fàcil.

Així, segons explicava, Àlex Bercianos, director del circuit, «hem reaccionat davant una evidència i hem decidit canviar els horaris per a reduir la pressió sobre la pista». La cursa es disputarà en el mateix horari però els primers a sortir seran els vehicles de la categoria GS2.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT