PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Sant Julià segueix invicte a la lliga nacional

El Vallbanc FC Santa Coloma i l’Inter d’Escaldes no fallen i continuen la persecució dels lauredians

Per El Periòdic

El Sant Julià i l'Engordany, ahir.
El Sant Julià i l'Engordany, ahir. | FAF

La UE Sant Julià es va desfer ahir amb autoritat de la UE Engordany i es va emportar la victòria del duel amb un resultat de 0 a 2, amb gols d’Enric Pi i de Luis Blanco, el segon de penal. Així, amb 33 punts, els de Jesús Barón segueixen invictes a la Lliga Multisegur Assegurances i segueixen mantenint les distàncies amb els seus dos perseguidors, el Vallbanc FC Santa Coloma i l’Inter d’Escaldes, l’equip revelació de la temporada. En aquest sentit, l’Engordany es manté en quarta posició de la taula, amb 22 punts però lluny de les places europees.

Per altra banda, els colomencs van fer els deures contra l’FC Lusitans i es van emportar la victòria per 2 a 0 amb gols d’Aleix Cistero i Juli Sánchez. D’aquesta manera, se situen a quatre punts del lideratge mentre que l’FC Lusitans ja comença a perdre posicions a la taula i encaixa tres jornades seguides perdent, després del canvi de plantilla.

Per un altre costat, els escaldencs es van imposar a l’FC Ordino per 1 a 3 gràcies a una altra actuació de Genís Soldevila, que va deixar el partit sentenciat en 30 minuts.

Finalment, l’FC Encamp va donar la sorpresa en empatar a 1 davant la UE Santa Coloma encara que segueix al fons del pou.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT