PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut el gerent d'un local d'oci nocturn del Pas per proferir tocaments a una treballadora

La víctima li va etzibar una bufetada i l'home està acusat d'un delicte contra la llibertat sexual

Per El Periòdic

Imatge del Pas de la Casa.
Imatge del Pas de la Casa. | Arxiu ANA

La Policia va procedir a la detenció de 22 persones la setmana passada, entre les quals destaca la d’un home resident de 65 anys per un presumpte delicte contra la llibertat sexual. L’arrestat, gerent d’un local d’oci nocturn al Pas de la Casa, va trucar al servei de l’ordre denunciant que una de les treballadores li havia proferit una bufetada. La dona, però, va explicar als agents que primerament l’home li havia fet un tocament a la part íntima sense el seu consentiment. A més, es va produir una nova agressió en l’àmbit domèstic, concretament entre una mare i el seu fill, de 48 i 18 anys respectivament. Ja s’han produït 11 agressions d’aquest tipus des de l’1 de gener.

Del total de les persones controlades, quatre conduïen amb una alcoholèmia positiva superior a 0,8 grams per litre en sang. En aquest sentit, és la setmana en la qual, juntament amb la del 28 de gener al 3 de febrer, menys detencions ha fet el servei de l’ordre en relació a delictes contra la seguretat del trànsit. La mitjana d’edat dels conductors ebris va ser de 31 anys i la taxa bufada, d’1,29 g/l. Un home no resident de 25 anys va donar 1,73 g/l després de patir un accident amb danys materials, sent la taxa bufada més alta de la setmana.
En els controls de drogues, a través de l’aparell de detecció de tòxics, un jove resident de 20 anys va donar positiu al cànnabis i a les amfetamines.

Sis persones amb drogues 

Sis persones van ser arrestades dimecres per un delicte contra la salut pública. Dos homes no residents de 34 i 36 anys van intentar accedir al Principat a través de la frontera del riu Runer amb 6,7 grams de cocaïna i 11,1 grams d’haixix. En el mateix lloc, els agents també van detenir dilluns passat un home no resident de 56 anys en possessió d’1,6 grams d’speed. Tres homes més, residents temporals de 34, 32 i 24 anys, van ser enxampats divendres en un aparcament pròxim a un local d’oci de Soldeu després de consumir cocaïna. Se’ls va comissar 0,6 grams d’aquest estupefaent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT