Hinterreitner guanya i Mijares és segona al gegant de Cerler

En categoria masculina Solsona és el millor classificat, acabant a la sisena plaça

Mijares i Hinterreitner, en els dos primers llocs del podi.
Mijares i Hinterreitner, en els dos primers llocs del podi. | FAE

Els corredors andorrans es van fer notar al GP Aramón, disputat a l’estació aragonesa de Cerler. Es disputava un gegant, en el qual Sissi Hinterreitner en va ser la vencedora, mentre que Carla Mijares l’acompanyava al podi pujant al segon caixó.

Hinterreitner va guanyar signant un crono d’1.32,37 minuts, sent la més ràpida a les dues mànegues de la cursa, amb temps de 45,53 i 45,84 segons. Mijares era segona amb 1.32.00. Totes dues van millorar punts FIS en la disciplina, marcant-ne 38.40 i 45.36, respectivament. Completava el podi l’esquiadora espanyola Sofia Gandarias (1.32,54). Xènia Rodríguez va ser cinquena amb 1.33,29 i també millorava punts, quedant-se amb 59.62. Zoe Ramírez va ser 13a (1.36,54), mentre que Jessica Núñez no va completar la segona mànega.

En categoria masculina el millor classificat dels andorrans va ser Robert Solsona, que va concloure a la sisena plaça amb un temps d’1.30,57. Bartumeu Gabriel va ser 9è (1.30,95), Ty Acosta 10è (1.31,37), Roger Bartumeu 13è (1.32,19), Albert Torres 14è (1.32,32), Xavi Cornella 17è (1.32,69), Robert Ferrari 23è (1.33,75) i Quim Rodríguez 28è (1.34.32). El guanyador de la carrera va ser l’espanyol Ricard Ortega amb un crono d’1.30,03. També pujaven al podi el francès Axel Fresquet (1.30,22) i l’espanyol Ibon Mintegui (1.30,32).

Avui es desenvoluparan a la mateixa estació aragonesa dos nous gegants, un de masculí i l’altre femení. Diumenge serà el torn d’un eslàlom en les dues categories.