PUBLICITAT

El Sant Julià surt beneficiat de l’empat entre l’Inter i el Vallbanc

Els lauredians sumen tres punts després de guanyar L'FC Ordino

Per Anna Ribas

El partit d’ahir entre la UE Sant Julià i l’FC Ordino.
El partit d’ahir entre la UE Sant Julià i l’FC Ordino. | FAF

La setzena jornada de la Lliga Multisegur Assegurances beneficia la UE Sant Julià. Els lauredians van guanyar contra l’FC Ordino i van poder sumar tres punts més que el separen del segon classificat: el Vallbanc FC Santa Coloma. Els de Marc Rodríguez van empatar contra l’Inter Club Escaldes i aquest fet va provocar que els de Jesus Barón segueixin ampliant la distància i aconsegueixin sortir encara més líders de la competició després d’aquest cap de setmana. 

Pel que fa als quarts classificats, la UE Engordany va vèncer la UE Santa Coloma per 2-3. I, d’altra banda, mentre que els lauredians segueixen amb la seva dinàmica positiva i ja són cinc les victòries consecutives que acumulen, els Lusitans acumulen derrotes. El club ja n’acumula cinc de consecutives després de perdre ahir contra l’últim de la classificació: l’FC Encamp. 

Així doncs, la darrera jornada de la lliga no modifica les posicions a la taula, ja que els equips que es troben en el play-off pel títol són la UE Sant Julià, el Vallbanc, l’Inter i l’Engordany mentre que els que es troben en posició de descens són els Lusitans, el Santa Coloma, l’Ordino i l’Encamp.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT