PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El concurs Talentejant confia superar la participació

En edicions anteriors van prendre-hi part 25 joves d'entre 18 i 30 anys

Per El Periòdic

Roda de premsa de l'esdeveniment.
Roda de premsa de l'esdeveniment. | M.R.F.

En anys anteriors, 25 joves d'entre 18 i 30 anys es van presentar al concurs d'arts plàstiques i visuals, Talentejant. En l'edició d'enguany, que ja és la sisena i s'ha presentat aquest dijous al comú d'Escaldes-Engordany, esperen "consolidar aquesta xifra i si pot ser augmentar-la", tal com ha dit la consellera de Joventut, Laura Lavado. Talentejant té com a objectiu que els joves del país puguin mostrar el seu talent des de diverses vessants i facilitar l'intercanvi entre altres persones que tinguin aficions artístiques, contribuint amb petites ajudes econòmiques per a la seva formació.

Oscar Galdón, guanyador de l'edició passada i que es torna a inscriure en la d'aquest any, ha confessat que "aquest concurs és molt motivador i et fa créixer en l'àmbit personal", i ha afegit que "el món de les arts plàstiques és molt complicat i està mal vist, però gràcies a Talentejant els artistes podem ensenyar les nostres obres".

Les inscripcions es poder fer a través de la xarxa, al web del departament de Joventut, o presencialment a l'espai jovent d'Escaldes-Engordany fins al 29 de març. Les obres presentades s'exposaran a la segona planta del centre d'Art d'Escaldes-Engordany, del 6 d'abril al 4 de maig. El jurat del concurs estarà format per Mercè Ciarruz, artista i professora d'art; Montse Altimiras, fotògrafa; Sara Valls, membre de la junta del festival Ull Nu; la representant de Carisma, Marjalisa Zandaza, i la mateixa Laura Lavado. Les millors obres que formin part de l'exposició s'exposaran als aparadors Vivand durant el mes d'abril per continuar, d'aquesta manera, donant promoció als joves.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT