PUBLICITAT

El Freeride World Tour es disputa a Portelles

El Pic Fourcat queda totalment descartat

Per El Periòdic

La zona de Portelles d’Ordino-Arcalís, ahir.
La zona de Portelles d’Ordino-Arcalís, ahir. | Ordino-Arcalís

Finalment, la prova del Freeride World Tour tindrà lloc avui dijous a partir de les 8.30 hores. La baixada del primer rider està prevista per a les 8.45 hores i es desenvoluparà a Portelles. En aquest sentit, s’ha descartat el pic de l’estany Fourcat, lloc que inicialment es marcava com a favorit, en previsió de les nevades d’aquesta jornada. El lliurament de premis tindrà lloc a les 12 hores, a la zona de meta, a la Portella del Mig.
Així, en surf de neu, Ludovic Guillot-Diat serà el primer a sortir i el seguiran Davey Baird, Jonathan Penfield, Blake Hamm, Sammy Luebke, Thomas Rich i Victor de le Rue.

En esquí, Wadeck Gorak serà el primer a sortir i el seguiran Aymar Navarro, Mickael Bimboes, Tom Peiffer, Leo Slemett, Yu Sasaki, Yann Dumax-Baudron, Tanner Hall, Liam Peiffer, Drew Tabke, Markus Eder, Kristofer Turdell, Andrew Pollard, Berkeley Patterson, Carl Regner i Grifen Moller. En categoria femenina, en surf de neu, la primera a sortir serà Erika Vikander, Manuela Mandl, Anna Orlova, Maria Kuzma, Marion Harty i Wakana Hana. En esquí, la primera a sortir serà Hedvig Wessel, seguia de Juliette Willman, Jackie Paaso, Elisabeth Gerritzen, Hazel Birnbaum, Arianna Tricomi, Ayana Onozuka, i Jacqueline Pollard.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT