PUBLICITAT

Setcases

Vallter 2000 rep un nombre «espectacular» d’esquiadors

Tot i haver estat la primera estació a obrir, creuen que no allargaran fins Setmana Santa

Per El Periòdic

L'estació de Vallter 2000 prova els telecadires abans de l’obertura.
L'estació de Vallter 2000 prova els telecadires abans de l’obertura. | Iconna / Joan Castro

L’estació de Vallter 2000 està tenint bones sensacions pel que fa al nombre d’esquiadors que rep malgrat la falta de nevades. Des de la direcció, consideren que l’afluència ha estat «espectacular» en el que portem de temporada, en bona part gràcies a la llevantada de novembre que va permetre que fos la primera estació de Catalunya que obrís completament totes les seves instal·lacions.

De tota manera, el director de Vallter, Enric Serra, va assenyalar que estan «patint» per poder acabar «de la millor manera». «La veritat és que ara ens aniria bé que ens nevés per poder aguantar les pistes, o almenys que baixi la temperatura per poder produir neu», va reblar Serra. Amb tot, el director va donar per fet que ja no estaran oberts per Setmana Santa i va fixar el 7 d’abril com a últim dia d’obertura.

Evolució de la temporada

Serra va posar de relleu que les nevades de novembre han «salvat» la temporada a Vallter 2000 i va lamentar que l’estació hagi rebut poques precipitacions al llarg de l’hivern i que les altes temperatures del febrer hagin dificultat la producció de neu. «La nostra preocupació ha estat tenir les pistes en bon estat, i ho hem aconseguit», va assenyalar el director de Vallter 2000. De fet, des de l’estació van reconèixer que «ha costat» poder oferir molts quilòmetres de pista oberts, però es van mostrar satisfets perquè el bon temps ha ajudat a atraure esquiadors. 

«No ens podem queixar, a l’estació hi ha hagut molt bon ambient i tots hem treballat molt», va ressaltar Serra tot explicant que des de l’inici de temporada fins a les vacances de Nadal va ser «espectacular» i que des d’aleshores l’afluència de públic també ha seguit sent «molt bona». Amb tot, el director no va amagar que «aniria molt bé» que nevés durant aquest mes de març o almenys caiguessin una mica les temperatures per poder produir neu i així «aguantar» i acabar el millor possible la temporada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT