PUBLICITAT

Canillo

Feuz no falla

Unes graderies plenes veuen a Paris guanyar

Per Miquel López-Egea

Beat Feuz s'emporta el Globus de cristall, avui.
Beat Feuz s'emporta el Globus de cristall, avui. | JAVIER SORIANO / AFP

El suís Beat Feuz no ha fallat i s'ha emportat el Globus de cristall de la Copa del Món de descens per segon any consecutiu després d'haver fet una baixada segura, sense arriscar, ja que arribava sent el líder de la competició i amb una 12a posició en tenia suficient per assegurar la general. 

Feuz ha aconseguit ser sisè amb un temps d'1.27,44, a 0,64 del vencedor, l'italià Dominik Paris, que ha marcat un crono d'1.26,80, fent una baixada ràpida i espectacular. Segon ha estat el noruec Kjetil Jansrud, a 0,34 i tercer, l'austríac Otmar Striedinger, a 0,41.

“Estic molt content del que he aconseguit i em sento molt afortunat perquè és una prova que sempre té un component de sort”, ha comentat Feuz després d’haver comès algun petit error en la seva baixada. Per la seva banda, Paris, que ha fet una baixa perfecte i sense errors, ha explicat que “he fet una temporada fantàstica que ha superat totes les meves expectatives”. “Estic molt content amb les condicions de la pista, ja que prefereixo traçats amb neu una mica més humida”, ha remarcat.

Per altra banda, l'austríac Vincent Kriechmayr ha quedat cinquè avui i ha completat el podi de la general. Així mateix, Striedinger ha manifestat que “l’Àliga una pista genial, els treballadors han fet una bona feina, absolutament perfecta pels corredors de Copa del Món i especialment per a una final”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT