Sinfreu i Olm entren al top 10 i Albós és el millor sènior

La prova es va disputar en un recorregut retallat pel mal temps de quatre quilòmetres i 482 metres d’ascens

Oriol Olm, en competició.
Oriol Olm, en competició. | ISMF

En el Mundial d’esquí de muntanya que es disputa a Villars-sur-Ollon, Suïssa, Andrea Sinfreu i Oriol Olm van aconseguir un top 10 en el vertical de les seves respectives categories. En aquest sentit, la prova es va disputar en un recorregut de quatre quilòmetres i 482 metres d’ascens, distància que es va haver d’adaptar a causa de les condicions meteorològiques.

En aquest sentit, en categoria cadet, Oriol Olm va tornar a aconseguir aquesta classificació, finalitzant 10è de 49 participants amb un temps de 31.31. El suís Robin Bussar va ser el vencedor de la cursa, amb un crono de 29.27. Pere Boltas, per la seva banda, va ser 28è.

Per un altre costat, la promesa andorrana Andrea Sinfreu va aconseguir una magnífica cinquena posició en júnior d’un total de nou esquiadores. Ho va fer amb un temps de 39.09 mentre que la russa Eketarina Osichkina va tornar a guanyar, marcant un crono de 32.21.
Així mateix, Marcel Prat va finalitzar en 18a posició, amb un temps de 31.41 d’un total de 28 atletes júniors. En aquest cas, la victòria va ser per al suís Aurélien Gay, que va marcar un temps de 27.33.

En la categoria sènior, David Albós, Gerber Martín i Sergi Casabella van ser els representants de l’equip de la Federació Andorrana de Muntanyisme i en aquest cas, Albós va ser el millor, aconseguint la 38a posició, amb un temps de 29.32 mentre que Casabella va ser 44è, amb 30.24, i Martín, 50è, amb 31.16.

Així, la victòria va ser per a Marti Wemer, que va fer un temps de 25.19, mentre que Robert Antonioli va ser segon, amb un temps de 26.00 i Rémi Bonet, tercer, amb un crono de 26.04.

En categoria femenina, la victòria va ser per Andrea Mayir, amb un temps de 30.22. Amb un temps de 30.42, Axelle Gachet va ser segona i amb 30.47, Victoria Kreuzer va ser tercera. H