PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA inclourà mesures «imaginatives» per incentivar el lloguer d’habitatges

Espot va presentar ahir l’esborrany del programa als candidats de la formació

Per Adrià Esteban

El cap de llista de DA Xavier Espot
El cap de llista de DA Xavier Espot | MARICEL BLANCH

El cap de llista nacional de DA Xavier Espot va anunciar ahir que davant «l’urgència social en matèria d’habitatges» una de les primeres accions que promouran, en el cas que els electors revalidin la seva confiança, seran «noves i imaginatives mesures» per promoure l’oferta d’immobles de lloguer i que vagin en la direcció «d’aquelles ja implementades fins ara».

El contingut d’aquestes seran detallades un cop el programa electoral estigui enllestit, ja que la sessió de treball d’ahir va servir «per compartir l’esborrany amb tots els candidats i membres dels comitès parroquials». En aquest sentit, Espot va incidir en la importància d’elaborar un programa «de forma consensuada i compartida» i va recordar que durant el procés de confecció del document «es van fer un parell de sessions obertes a tots els simpatitzants i militants perquè poguessin aportar les seves propostes».

D’altra banda el candidat a cap de Govern va recalcar que el seu programa es sustentarà en tres eixos que comparteixen la sostenibilitat com a denominador comú: l’àmbit econòmic, el social i el mediambiental. A més, Espot va comentar que sumats a aquests punts també s’hi vertebrarà «una quarta vessant» centrada en qüestions de caire institucionals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT