PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut per tocaments íntims a una dona en un local d'oci de la capital

L'implicat també hauria etzibat un cop de puny a una amiga de la víctima

Per El Periòdic

Edifici de la Policia.
Edifici de la Policia. | SERGI PÉREZ

La policia va detenir la matinada de dissabte un home no resident de 32 anys per haver efectuat presumptament un tocament en una part íntima a una dona sense el seu consentiment en una discoteca de la capital. Tanmateix, hauria donat un cop de puny a la galta dreta d’una amiga de la víctima que li hauria provocat una ferida sagnant a l’interior de la boca. Aquesta va ser una de les 16 detencions que el servei de l’ordre va dur a terme la setmana passada, totes elles a homes, entre les quals destaquen dues. D’una banda, la d’un jove resident de 18 anys que va ser enxampat a la frontera del Riu Runer quan intentava introduir al Principat 248,8 grams d’haixix. De l’altra, la d’un home no resident de 31 anys, que va ser arrestat al Pas de la Casa per un delicte de contraban: estava en possessió de 4.010 paquets de tabac, valorats en 13.954,80 euros.

També a la localitat encampadana, els agents van detenir diumenge l’autor confés d’un robatori a una perfumeria que va tenir lloc el passat 23 de desembre L’home, no resident de 43 anys, va entrar armat al comerç i, sota amenaça amb una pistola –que podria ser falsa– es va endur els 1.400 euros de recaptació que hi havia a la caixa. L’home es va entregar a la Policia a través d’una trucada telefònica.

Més violència de gènere 

Dissabte, a Encamp, es va produir el vuitè cas de violència de gènere del 2019. Un home resident de 72 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat i la llibertat en l’àmbit domèstic. Els agents van intervenir per una agressió de parella, en què la víctima hauria patit diferents lesions a la cara dels cops que hauria rebut per part del detingut, que també hauria esgrimit un ganivet de cuina i hauria proferit amenaces a la dona.

Sis conductors ebris 

Sis homes conduïen ebris i amb una taxa superior als 0,8 grams d’alcohol per litre en sang. Un resident de 29 anys va donar una alcoholèmia positiva de 2,35 g/l i un altre de 24, va bufar 1,36 g/l després de provocar divendres un accident a l’avinguda Copríncep de Gaulle d’Escaldes-Engordany, en el qual va resultar ferit lleu un motorista de 45 anys. A més, tres arrestats van patir accidents amb danys materials. Per contra, la taxa més baixa la va donar un temporer de 30 anys després de cometre una infracció del Codi de circulació. Els detinguts tenien una mitjana d’edat de 29 anys i la taxa mitjana va ser 1,58 g/l.

PUBLICITAT
PUBLICITAT