PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank presenta el Torneig de Golf

El prestigiós torneig tindrà set proves que es disputaran en diferents localitzacions d’Espanya

Per El Periòdic

Una imatge del club de golf de la Cerdanya.
Una imatge del club de golf de la Cerdanya. | Andbank

El  Torneig de Golf d’Andbank arriba aquest any a la 19a edició i tindrà set proves que es disputaran en diferents localitzacions de la geografia espanyola, dues de les quals es troben a Catalunya.

Pel que fa a la part tècnica, es disputaran en les categories inferior i superior, limitades a handicap 26,quatre per homes i 36, quatre per dones. Les proves es jugaran en la modalitat de Stableford individual, amb sortida Shotgun. Hi haurà premis a la bola més propera (Approach) i al drive més llarg en les categories masculina i femenina. Els premis de cada prova es donaran al primer, segon i tercer de cada categoria, inferior i superior, i al primer de la categoria Scratch.

Josep M. Cabanes, sots director general d’Andbank, va explicar que «la celebració de la 19a edició del Torneig Andbank referma la consolidació del prestigi nacional i internacional d’aquesta cita esportiva ineludible dintre del calendari golfístic de molts aficionats».  Gerard Rieger, president del Club de Golf Principat, va afirmar que és «un referent per als nostres jugadors».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT