PUBLICITAT

Puigcerdà

Un andorrà atropella mortalment un ciclista de 49 anys a la N-260

Els Mossos arresten l’home per un delicte d’homicidi imprudent

El vehicle que ha atropellat el ciclista a la carretera N-260.
El vehicle que ha atropellat el ciclista a la carretera N-260. | Servei Català de Trànsit

Un home de nacionalitat andorrana va atropellar mortalment ahir un ciclista de 49 anys i veí de Puigcerdà a la N-260, concretament a l’altura de Montellà i Martinet. Els Mossos d’Esquadra el van detenir com a autor d’un presumpte delicte d’homicidi per imprudència greu i d’un altre contra la seguretat viària. El conductor, però, va donar negatiu en el test de drogues i alcohol que se li va practicar. Segons fonts policials, avui passarà a disposició judicial.

L’home, que conduïa un tot terreny, marca Toyota i amb plaques andorranes, va fer un avançament en un tram amb línia contínua i va envestir la víctima, que va morir a l’acte a causa de la violència del xoc frontal, va indicar el Servei Català de Trànsit, tot i que la investigació segueix oberta. El ciclista va impactar contra el parabrisa i l’impacte va ser tan fort que la bicicleta va quedar encastada sota el vehicle.

La víctima circulava amb un altre ciclista, que va resultar il·lès. Els Mossos van rebre l’avís del sinistre a les 12.30 hores i al lloc dels fets es van desplaçar cinc patrulles del cos de Policia, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies, l’helicòpter i el Servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT