PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

D’Acord considera que cal «escriure un relat» al voltant del romànic

La formació considera que Andorra la Vella ha de recuperar la capitalitat

Per El Periòdic

Reunió amb els padrins d’Encamp.
Reunió amb els padrins d’Encamp. | d\'acord

La cap de llista de d’Acord a la Massana, Judith Pallarés, va posicionar-se ahir a favor de «construir un relat de tot el país on s’inclogui tot el romànic de la parròquia». A més, aquest relat serviria per impulsar el turisme cultural. En el mateix sentit, Pallarès es va mostrar preocupada pel fet que el centre d’interpretació del romànic hagi abandonat Pal i ara es trobi a Santa Coloma, a l’Espai Columba. 

Amb els padrins

De la seva banda la candidatura de d’Acord a Encamp, encapçalada pel cap de llista, David Rios, es va reunir amb els padrins al Cafè del Poble «per escoltar-los i fer-los arribar les seves propostes». La formació va assegurar que «cal revisar les pensions», «no es mereixen viure amb el poc que tenen». A més, d’Acord també proposa augmentar el reemborsament de la CASS per a la visita al podòleg. 

La capitalitat

A Andorra la Vella, els candidats de d’Acord es van proposar recuperar la capitalitat, després que la parròquia hagi perdut valor econòmic i simbòlic. El suplent Toni Puig va destacar que «molts esdeveniments estan anant a d’altres parròquies», i que a Andorra la Vella han quedat «molt acotats». d’Acord també aposta per crear «un recinte multifuncional que afavoriria aquesta recuperació». 

Reforç del transport

La llista de d’Acord a Escaldes-Engordany va considerar essencial potenciar un transport públic «de qualitat, més regular, a un preu accessible i que arribi a tots els indrets de la parròquia». Així ho van reclamar, a la zona de la Plana, que, al seu entendre, més necessita aquest servei. Els candidats van posar de relleu que un transport públic més eficient ajudaria a tenir cura del medi ambient tot eliminant la pol·lució dels vehicles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT