PUBLICITAT

Ordino

El Premi Ordino Jardins d’Art prepara la tercera edició

Enguany es presenten moltes novetats com un premi únic de 4.000 euros

Per El Periòdic

La tercera edició de l’Ordino Jardins d’Art presenta moltes novetats.
La tercera edició de l’Ordino Jardins d’Art presenta moltes novetats. | Comú d’Ordino

El Premi Ordino Jardins d’Art prepara la seva tercera edició amb novetats destacades entre les quals s’inclou la reformulació del premi únic de 4.000 euros per al millor projecte i la col·laboració amb el comú d’Escaldes-Engordany, que cedirà sala al CAEE per una exposició individual de l’artista guanyador. 

La responsable del centre d’art, Ruth Casabella, i el comissari independent Josep M. Ubach, en seran els membres del jurat. El premi vol incentivar la participació d’artistes professionals, segons va explicar Ubach, que va destacar la singularitat de la iniciativa «No existeix cap altre premi d’aquestes característiques a Andorra i pels artistes de casa també serà molt atractiu». 
La candidatura estarà oberta a tots els artistes nacionals i estrangers que hi vulguin participar fins al 30 d’abril. Per fer-ho, s’hauran de posar en contacte amb l’organització a través de l’adreça electrònica [email protected] o la web www.ordinojardinsdart.com.

La tercera edició, segons va explicar l’organitzadora Rosa Mujal, vol potenciar l’intercanvi entre els participants i cuidar al màxim la seva estada a la trobada que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre als carrers, places i jardins de la parròquia d’Ordino, on es podrà veure l’obra exposada.

Una altra de les novetats de l’edició que s’està preparant és la presència d’un artista convidat, que serà l’escultor Ernest Altés. «Un artista del territori amb una trajectòria consolidada que té dues obres destacades a la parròquia d’Ordino, als jardins de l’Auditori Nacional i al cementiri d’Ordino», va afegir Ubach.

L’organització confia en la presència d’Altés com un atractiu també per als participants, ja que podran fer una posada en comú. L’escultor farà una exposició a la Galeria Mama Maria, col·laboradora de l’esdeveniment des de la primera edició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT