PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Diagne, traslladat a Barcelona

No s'acaba de recuperar d'un quadre sincopal

Per El Periòdic

Diagne esmaixa contra el Divina Seguros Joventut.
Diagne esmaixa contra el Divina Seguros Joventut. | BCA / Martín Imatge

El pivot senegalès del MoraBanc Andorra, Moussa Diagne, va ser traslladat ahir a l’hospital Sant Pau de Barcelona per fer-li més proves perquè, des de divendres, pateix un quadre sincopal del qual no s’acaba de recuperar i que li causa marejos amb pèrdua d’equilibri. El jugador de 25 anys no acaba de recuperar-se i, per tant, els metges que l’estaven atenent a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell d’Andorra van optar per traslladar-lo a Barcelona, on des d’ahir és tractat per especialistes.

Així, des del club, van manifestar la seva preocupació pel seu estat de salut, encara que van expressar la seva tranquil·litat perquè «s’estan seguint tots els protocols de precaució» amb el tricolor. En aquest sentit, van indicar que no saben quant temps estarà ingressat, encara que «això no importa perquè el més important és que es recuperi». «S’han d’anar descartant diagnòstics», reiteraven i recordaven que «té símptomes que, per a qualsevol persona normal, resultarien preocupants», i que, «tendim a creure que els esportistes d’elit són de ferro, però no és així i, per tant, s’ha de trobar que té». «Esperem que es recuperi aviat, però ens hem de quedar tranquils», remarcaven. El jugador està acompanyat en tot moment pel president del club, Gorka Aixàs i avui, també ho estarà pel president de l’entitat, Francesc Solana.

Cal recordar que el jugador va patir un cop durant l’entrenament de divendres, abans del partit contra el Delteco GBC, en xocar contra Landing Sanè. Així, va seguir entrenant però després va perdre l’equilibri i va caure a terra totalment marejat, motiu pel qual va ser traslladat en ambulància a l’hospital, a on es va descartar cap lesió d’importància. Després, va tornar a casa però aquell mateix dia es va tornar a marejar i el van tornar a ingressar. De moment, quan s’aixeca, encara pateix marejos i per tant, queda totalment descartat pel partit contra el València al Poliesportiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT