Oliveras i Moreno guanyen els Nacionals andorrans

El del país s’emporta un supergegant FIS al Tarter, amb autoritat, igual que Hinterreitner

El podí masculí dels Nacionals andorrans, ahir.
El podí masculí dels Nacionals andorrans, ahir. | FAE

Grandvalira va acollir ahir la primera cita del Campionat d’Andorra de velocitat i en el supergegant masculí, Marc Oliveras va ser el més ràpid i campió amb un crono de 53, 16 per obtenir la victòria que va compartir amb l’espanyol Albert Ortega, amb idèntic registre. Tercer va ser l’espanyol Ibon Mintegui, a 0,60. Quart, i segon andorrà va ser Matías Vargas, amb un temps de 53,92, a 0,76 d’Oliveras, mentre que sisè, i tercer andorrà, va ser Bartumeu Gabriel, amb 54,29, a 1,13 del millor temps. En categoria femenina, la victòria va ser per a Cande Moreno que es va imposar amb un temps de 56,48, mentre que segona va ser la també andorrana Carla Mijares, amb 56,68, a 0,20 de Moreno. La tercera posició va ser per a Sissi Hinterreitner, que amb 56,97, 0,49, va tancar el podi del Nacional.

A més, en el supergegant FIS del Tarter, Oliveras va ser tercer amb un crono de 54,64, a o 0,30 del guanyador, Albert Ortega. A més, en una altra prova FIS femenina d’aquesta modalitat, Hinterreitner es va imposar amb 57,35.