PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arriba Stacey Kent al Centre de Congressos de la capital

La cantant actua demà al vespre i posa punt i final a la 25 Temporada

Per El Periòdic

L’artista Stacey Kent.
L’artista Stacey Kent. | COMÚ ANDORRA LA VELLA

La cantant de jazz americana Stacey Kent arriba demà al vespre a Andorra en el marc de la 25a Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella i MoraBanc. El concert serà a les 20:00 hores al Centre de Congressos de la capital en format de quintet, un dels que millor s’adapta a aquesta gran veu del jazz actual. 
Kent suposa el punt final a la Temporada d’enguany que ha apostat per la recuperació d’aquest estil de música, oblidat en les darreres edicions. El passat 24 de maig arrencava la 25a Temporada amb la Camerata del Royal Concertgebouw d’Àmsterdam, seguida del baríton Bryn Terfel i les estrelles del Ballet de l’Òpera de París. Stacey Kent serà, sens dubte, la cirereta.
 

L’artista

Originària de Nova Jersey, Stacey Kent és una de les veus més destacades de la renovació del jazz vocal dels nostres dies. Suma fans incondicionals a cada concert per la seva honestedat a l’escenari i per la capacitat per connectar amb el públic amb una manera de cantar neta i sentida. Ha publicat més de dues dotzenes de discos, entre els quals destaquen el darrer, I Know I Dream, del 2017 i Breakfast on the Morning Tram, nominat als premis Grammy aquell mateix any.

Les localitats es poden adquirir des d’avui al Centre Cultural la Llacuna, a l’Oficina de Turisme d’Andorra i al web venda d’entrades de MoraBanc i al mateix Centre de Congressos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT