PUBLICITAT

La Massana

CC vol tenir la fiscalitat «més competitiva d’Europa»

Naudi garanteix que «ningú» a Europa posarà imposicions a Andorra

Per Meritxell Prat

Carles Naudi el dia de la presentació de la candidatura de CC.
Carles Naudi el dia de la presentació de la candidatura de CC. | MARICEL BLANCH

El candidat de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, va defensar ahir la necessitat que Andorra mantingui una «fiscalitat competitiva» i va contraposar el seu model amb el de d’Acord. «Volem una fiscalitat competitiva, la més competitiva d’Europa, volem mantenir la nostra sobirania fiscal sense que a Europa ni ningú ens marqui imposicions», va afirmar, per afegir que es vol mantenir «un tipus impositiu atractiu pels empresaris i els autònoms».


Aquí va qüestionar la proposta de d’Acord d’incrementar l’IRPF fins al 20% a les rendes superiors a 140.000 euros, i de taxar els dividends dels empresaris. «Què serà el proper? Impost sobre donacions? Impost sobre successions? Impost de patrimoni?», es va preguntar preocupat pel canvi que podria suposar. L’argument de Naudi per defensar un model impositiu baix és que d’aquesta manera s’assoleix una economia competitiva. «Amb una economia competitiva atraurem inversors, farem créixer els inversors andorrans i a partir d’aquí es podran desplegar les polítiques socials, educatives i de tota mena», va manifestar.

Trobades veïnals

Ciutadans Compromesos va seguir ahir el seu periple de reunions amb els veïns dels diferents indrets de la parròquia de la Massana. En aquesta ocasió, la trobada va ser amb els veïns de l’avinguda del Ravell, els darrers amb qui estava previst reunir-se. En l’agenda de campanya de CC ja només queda la reunió de poble, que es farà demà a les 22.00 hores a la Closeta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT