Canillo

Aguareles acaba al top 10 de la Total Fight de Grandvalira

L’espanyol Lliso aconsegueix entrar al podi per sorpresa i Boesch s’imposa a la competició

Carles Aguareles vola a Grandvalira, ahir.
Carles Aguareles vola a Grandvalira, ahir. | Grandvalira / Moguel Rubio

L’andorrà Carles Aguareles va finalitzar en 10a posició a la Total Fight de Grandvalira després de no realitzar la ronda desitjada aconseguint tan sols 67,66 punts en la seva participació a la final.

El vencedor de la competició va ser el campió del món FIS de Big Air 2019 i medalla d’or en els XGames Aspen 2016, Fabian Boesch, mentre que Colby Stevenson, un dels freeskiers més valorats del moment pels seus assoliments en la Copa del Món FIS i altres esdeveniments de primer rang, va ser segon. En tercera posició es va situar l’espanyol Javi Lliso després d’una de les finals més emocionants en els quinze anys d’història de l’esdeveniment.

La rivalitat entre els participants va exigir un nivell superior en els trucs realitzats en el circuit d’slopestyle. Lliso va marcar una tercera i última ronda en la qual va complir amb la seva missió de forma extraordinària.

En aquest sentit, Boesch es va mostrar «molt feliç» amb aquesta victòria», ja que «porto els últims anys millorant molt en slopestyle, a part de la modalitat big air». «La setmana passada vaig fer podi en la Copa del Món de Suïssa i aquesta victòria és increïble», comentava i destacava que «el circuit estava molt bé, impecable, igual que el temps».

Així mateix, Stevenson, va remarcar que «vaig donar el millor de mi, anant de menys a més des de la sessió d’entrenaments lliures, sent també segon en els entrenaments classificatoris». «L’snowpark, l’organització en general ha estat tot increïble, ens han tractat molt bé, estic segur que tornaré l’any que ve», assegurava i afegia que «s’ha fet un treball increïble en el park malgrat les condicions meteorològiques». «Tot ha estat genial», concloïa.