PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La fase regular tanca amb un duel essencial per la lluita per Europa

L’Inter i l’Engordany es veuran les cares i el Vallbanc vol donar un gran cop de cara al títol

Per Miquel López-Egea

El Vallbanc aquesta temporada.
El Vallbanc aquesta temporada. | FAF

L’última jornada de la fase regular de la Lliga Multisegur Assegurances començarà amb un duel entre dos equips que ja saben que jugaran el play-off per la permanència. La UE Santa Coloma i l’FC Lusitans buscaran la victòria en un duel en el qual els colomencs arriben després de caure a les semifinals de la Copa Constitució pels penals.

Un dels partits més destacats d’aquesta última jornada serà el que disputaran l’Inter Club Escaldes i la UE Engordany, dos equips que encara estan vius en la lluita per Europa.
D’altra banda, la UE Sant Julià i l’FC Encamp es veuran les cares. Líder i cuer enfronten el duel amb l’obligació de sumar. Els lauredians arriben després d’haver caigut a les semifinals de la Copa Constitució i els encampadans han de sumar si no volen baixar a segona.
Finalment, hi haurà un altre interessant duel entre l’Ordino i el Vallbanc FC Santa Coloma que servirà per tancar la fase regular de la lliga. L’Ordino vol garantir-se com més aviat millor la permanència, mentre que el Vallbanc, que arribarà després de guanyar-se un lloc a la final de la copa, vol estar en plenes condicions de cara a la lluita pel títol davant del Sant Julià.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT