PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ressò estranger a les xarxes de la cita electoral

Diverses formacions i polítics comenten els resultats dels comicis

Per Adrià Esteban

Pere López celebra els resultats a la seu del PS
Pere López celebra els resultats a la seu del PS

Les eleccions del passat diumenge van traspassar fronteres i a les xarxes socials se’n van fer ressò tant dirigents polítics com formacions estrangeres. Un d’aquests exemples fou el primer secretari del Partit Socialista de Catalunya Miquel Iceta que, en una piulada a Twitter, va felicitar al companys socialdemòcrates pels resultats obtinguts com a «portadors d’una gran esperança». Al seu torn, el PS va mostrar el seu agraïment pel suport i va desitjar-li «molts ànims pels reptes que afrontareu en el futur més immediat». A més, Iceta també va compartir diverses notícies d’aquest mitjà sobre la jornada electoral. 
 

 

Encara en clau socialdemòcrata, la vicepresidenta de la Internacional Socialista de Dones Hella Ben Youssef va tenir un record per als seus companys a les xarxes amb una publicació a la xarxa de l’ocell blau, així com també el compte gestionat pel Nou Partit Democràtic del Canadà que posar de manifest que el PS va aconseguir «els seus millors resultats en una dècada». Per la seva banda, el Partit de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa va desitjar «molta sort» a L’A  quan tot just els col·legis electorals començaven a obrir.

Un conegut per a la política andorrana com és l’alcalde de la Seu d’Urgell Albert Batalla va piular un missatge «de bon veïnatge» recordant que el Consell General és un dels parlaments més antics del món i que la seva institució que «és part de la candidatura conjunta a la UNESCO». Un altre polític amb recorregut com és l’eurodiputat del PDeCAT Ramón Tremosa va fer un extens seguiment a la xarxa de l’escrutini de les eleccions amb tweets propis i retweets al Govern d’Andorra.

Podem celebra els resultats del PS 

Ahir a la nit la formació de Podem Andorra va emetre un comunicat de felicitació al PS pels resultats obtinguts. «Veiem una recompensa en aquests resultats electorals, l’estratègia de no presentar-nos i donar suport a PS ha estat positiu i ha donat uns fruits» recull una missiva en la que també es destaca «l’aire de canvi que es respira a Andorra». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT