PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La federació competirà a Malta amb tres golfistes

Teulé, Tor i Galimant seran els representants i aniran acompanyats de Monzón

Per El Periòdic

Els golfistes seleccionats es preparen per a l’Open Internacional.
Els golfistes seleccionats es preparen per a l’Open Internacional. | Federació de Golf d\'Andorra.

La Federació de Golf d’Andorra, que compta amb el patrocini de Crèdit Andorrà, participarà en el pròxim Open Internacional Júnior de Malta 2019, que se celebrarà del 14 al 17 d’abril. Aquesta prova és puntuable per al rànquing mundial amateur i hi prendran part els tres jugadors júniors millor classificats en el rànquing nacional Crèdit Andorrà 2018.

En aquest context, els golfistes  seleccionats són Eudald Teulé, Eduard Tor i Eric Galimany. Els tres jugadors són membres del grup de tecnificació de la federació i han obtingut resultats positius en diferents competicions. Hi aniran acompanyats del tècnic de la Federació Yusecct Monzón. 

En aquest esdeveniment hi participen els millors jugadors júniors de països com  Alemanya, Itàlia, Grècia, Suïssa, Dinamarca o Bèlgica. En aquest sentit, la competició es jugarà en format individual Medal Play, de manera que el jugador que realitzi menys cops durant els tres dies es convertirà en el guanyador.

La Federació de Golf d’Andorra, que compta amb el suport del Govern, té com a objectiu participar cada temporada en alguna competició internacional amb la voluntat que els jugadors adquireixin experiència en alta competició. Així, cal recordar que la federació andorrana està molt centrada a potenciar la base d’aquest esport, fent cursos d’iniciació a les escoles per popularitzar-lo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT