PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La revista Àgora dedica número a Pilar Riberaygua

El col·lectiu reivindica la figura de la galerista desapareguda

Per El Periòdic

Fragment de la portada de la revista Àgora dedicada a la galerista Pilar Riberaygua.
Fragment de la portada de la revista Àgora dedicada a la galerista Pilar Riberaygua. | Agora

El col·lectiu Àgora va presentar ahir a la tarda el 31è número de la seva revista homònima a la Galeria Pilar Riberaygua, una localització gens anodí, ja que la nova publicació està dedicada a la desapareguda galerista, 16 anys després de la seva pèrdua. 
El col·lectiu va voler reivindicar així la seva importància i llegat per al panorama artístic i cultural del país, així com dels països veïns. 


«Es tracta no solament d’un reconeixement a la seva persona, sinó també d’un estímul a continuar i ampliar la difusió de l’esperit i la cultura de l’art», van reivindicar des d’Àgora. A més, de la secció dedicada a Pilar Riberaygua, el 31è número de la revista també inclou un reportatge sobre el lliurament dels premis Àgora 2017 a Albert Salvadó, Maurici Bellmunt i M. Esperança Ivern. Així com també un repàs a Daniela Sirés, el record d’Àngel Blanc, el Poemari, Àstrid Janer a Joves artistes , a més de les seccions habituals. 


Els inicis de la galeria es remunten a l’any 1985 quan la Pilar Riberaygua va obrir l’espai – aleshores anomenat Era Bauró – amb l’objectiu d’introduir i difondre l’art contemporani de més alt nivell a Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT