PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un conductor ebri envesteix una dona al Pas de la Casa

La víctima pateix contusions lleus i va rebre l’alta de l’hospital

Per El Periòdic

Un agent de Policia.
Un agent de Policia. | Maricel Blanch

Ahir a la matinada es va produir un nou atropellament i és el tretzè des de principis d’any. Un conductor ebri i de nacionalitat italiana va envestir una turista de 36 anys al carrer Bearn del Pas de la Casa. La Policia va rebre l’avís a les 03.34 hores i en el control d’alcoholèmia i drogues pertinent, l’home, que circulava amb un 4x4 Suzuki Jimmy, va donar un positiu d’1,68 grams d’alcohol per litre de sang. Tampoc va superar la prova de control de tòxics salivar. Va ser detingut i va passar a disposició judicial, ja que se l’acusa d’un delicte de lesions per imprudència greu. La víctima va patir diverses contusions lleus i, poques hores després de l’incident, va ser donada d’alta de l’Hospital de Meritxell.

Dels 13 atropellaments, en tres hi ha conductors en estat d’embriaguesa. D’una banda, un resident de 24 anys va bufar 2,35 g/l després d’envestir un turista de 27 anys a Arinsal la nit del 2 de març. La víctima va patir un traumatisme cranial sever, una fractura a la cama i politrautismes. La gravetat de les ferides va fer necessari el seu trasllat en helicòpter a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. 

De l’altra, el conductor d’un turisme Subaru Justy, un resident de 60 anys, va atropellar una dona resident de 38 anys a l’avinguda Bonaventura Riberaygua de la capital a les 15.40 hores del 21 de març. L’home va ser arrestat per una alcoholèmia d’1,42 g/l i la víctima va patir contusions múltiples que van comportar el seu ingrés a l’hospital durant diverses hores.

L’últim incident d’aquest tipus va ocórrer el passat dia 5 d’abril, quan un vianant de 58 anys va ser envestit al carrer de la Sardana d’Andorra la Vella per un turisme amb matrícula andorrana. L’home va resultar ferit lleu. 

 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT