PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou repte per a la selecció sub-16 al Torneig de Desenvolupament

Els andorrans s’enfrontaran a Kosovo, San Marino i Letònia

Per Anna Ribas

Els jugadors durant l’entrenament d’ahir a l’Estadi Comunal.
Els jugadors durant l’entrenament d’ahir a l’Estadi Comunal. | FAF

La selecció sub-16 marxa a un nou Torneig de Desenvolupament dimecres vinent per enfrontar-se a Kosovo divendres 26, a San Marino el dia 28 i a Letònia el dia 30. En aquest sentit, el seleccionador Òscar Sonejee va expressar que «pinta molt bé, ja fa molts mesos que estem treballant i preparant aquest torneig. Estem molt motivats i l’objectiu és fer el millor paper possible i estar a dins dels tres partits. Tenir opcions de guanyar i puntuar».

Així mateix, va apuntar que «Aquest torneig és la prova pilot per la classificació de la sub-17. I ja fa uns anys que fem tornejos molt competitius, vam ser capaços de guanyar-ne un i l’any passat vam ser subcampions. Ens enfrontem a seleccions que són molt fortes i sempre ho fem amb opcions de guanyar. Estem molt satisfets de la feina que s’està fent». 

Quant als rivals, va valorar que «Kosovo, si mirem totes les seleccions que té, des de l’absoluta fins a la sub-16, està a totes les classificacions i competeix molt bé. Després tenim San Marino que potser està més al nostre nivell i Letònia, que no deixa de ser una selecció i un país que a futbolísticament està molt desenvolupat si el comparem amb el nostre». Pel que fa a possibles baixes, va afirmar que estan pendents de dos o tres jugadors lesionats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT