PUBLICITAT

Andorra la Vella

25 anys d’anècdotes, història i gols

La FAF presenta un llibre que recull imatges i vivències del primer quart de segle de l’entitat

Per Anna Ribas

Moure, Santos i Bonet durant la presentació.
Moure, Santos i Bonet durant la presentació. | A.R.

«Recollir en 25 capítols, aquests 25 anys que enguany celebra la federació». Així va resumir el cap de comunicació de la FAF, Xavier Bonet, l’objectiu del llibre que es va presentar ahir amb motiu del primer quart de segle de l’entitat.I és que, tal com va expressar Bonet, el llibre és «una tria dels grans moments de la federació, des de la seva creació fins a les primeres victòries i partits. En definitiva, és un recull amb fotografia i amb text». 

La iniciativa va sorgir de Bonet, Tomás Gea i Ivan Moure. En aquest sentit Moure va explicar que «està estructurat en tres parts: una més institucional i que recull des dels principis de la història fins al dia d’avui; també hi ha un vessant social, que parla de les accions solidàries en les quals s’ha implicat la federació; i després hi ha la part esportiva estructurada amb totes les seleccions i els cossos tècnics». «Hem buscat apropar-nos molt als jugadors i que ens expliquin les vivències personals», afegia. 

En aquest sentit Bonet va destacar la victòria a Hongria: «tothom sap que s’aconsegueix la victòria, què va passar sobre el camp i que el gol el va marcar Marc Rebés. Però què van sentir en el que va ser la victòria més important de la federació?». També s’afegeixen anècdotes amb Barta i Kepa, que van passar pel Memorial Vila.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT