PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els quatre aspirants andorrans al ‘Youth Saxophone’ són guardonats

Tots hi participaven per segona vegada i han acabat amb un resultat satisfactori

Per El Periòdic

Pere González i Jana Escabias, guanyadors de la categoria A.
Pere González i Jana Escabias, guanyadors de la categoria A. | Andorra Sax Fest

Els andorrans Pere González de Alaiza (10 anys) i Inés Foubert Fité (11 anys) han aconseguit els primers llocs de les categories A i B del Youth Saxophone, que es va desenvolupar ahir al Centre Cultural de la Llacuna amb la participació d’un total de 21 aspirants procedents de deu països diferents. Les també andorranes Jana Escabias (10 anys) i Anna Armengol (11 any) van endur-se el segon i tercer premi de les categories A i B, respectivament. Tots quatre era la segona vegada que es presentaven al concurs.

La resta de guardonats són Magdalena Maia, segon premi de la categoria B; Volodymyr Panasuk, Cyril Morin i Oriol Quintana en qualitat de primer, segon i tercer premi de la categoria C; i Adèle Pham-Minh, Evgenii Chekasov i Oskar Rzazewski, com a guanyadors de la categoria D.

El jurat d’enguany estava format pels espanyols Joaquim Subirats, Daniel Duran i Carlos Zaragoza, guanyador de la darrera edició de l’Andorra Sax Fest, el francès Cristophe Bois i el també espanyol Rubén Domingo Boloix, director també del Youth Saxophone.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT