PUBLICITAT

Valors a través del futbol

Encamp acull el primer torneig Futbiot Andorra de la mà de Piqué

Per El Periòdic

El primer torneig Futbiot Andorra compta amb 300 participants.
El primer torneig Futbiot Andorra compta amb 300 participants. | FCA

«La nostra arribada al FC Andorra és més que un projecte esportiu, és un projecte de país». Aquest és el mantra de Gerard Piqué, president i fundador de Kosmos Hòlding Group, i, des que es va fer amb el club tricolor, no para de demostrar-ho. En aquest sentit, divendres va néixer el Futbiot Andorra, un torneig per a escoles enfocat en l’educació dels valors a través del futbol que es va celebrar a Encamp. Van ser 300 els inscrits en aquest primer torneig. Els participants eren alumnes de 5è i 6è de primària (entre 10 i 12 anys) que provenien de 12 escoles andorranes. «És un orgull veure com neix aquest primer torneig gràcies a la implicació de la societat andorrana», afirmava el central blaugrana.

El torneig va ser organitzat per Biot Foundation, amb FC Andorra i Grandvalira com a principals patrocinadors. En aquesta línia, Piqué va destacar que «em va emocionar molt el projecte de Biot Foundation. Des del moment en què se’m va presentar, no vaig dubtar a donar el meu suport».El Futbiot és un dels projectes de la fundació, que té com a objectiu treballar els valors en els infants. A través del joc, es puntuen no només els gols sinó altres aspectes com el respecte, el joc net per sobre de la competitivitat, el treball en equip i la igualtat de gènere, demostrant que, en el futbol, els herois no són només jugadors, sinó també persones.

«Esperem que la col·laboració no quedi només en aquest dia i puguem seguir treballant junts en el futur», va assegurar Piqué. Així mateix, es va mostrar content amb el resultat de la jornada i la feina duta a terme. També la fundació per la seva part va remarcar l’orgull que una figura com Gerard Piqué hagi apostat pel seu projecte, i van mostrar la voluntat de seguir amb el vincle. Així doncs, aquesta és una mostra més que indica que l’arribada a l’FC Andorra per part del blaugrana ve acompanyada d’una implicació social i educativa a través del futbol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT