PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per conduir amb el carnet retirat

L'home, de 35 anys, havia estat condemnat penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit

Per El Periòdic

Control d'alcoholèmia realitzat per la Policia.
Control d'alcoholèmia realitzat per la Policia. | El Periòdic

La Policia va detenir la setmana passada a un home no resident de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia. El detingut, havia estat condemnat penalment a la retirada del carnet de conduir per un delicte contra la seguretat del trànsit. Tot i l'ordenança interposada contra l'infractor, aquest va seguir conduint com feia normalment fins al moment de la seva detenció a la Massana.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció d'un total de 25 persones en la setmana compresa entre el 15 i el 21 d'abril. D'aquestes 25 detencions, 8 eren per delictes contra la salut pública, 16 contra la seguretat del trànsit i 1 per altres tipus de delictes.

El cos d'ordre, ha detingut aquest cap de setmana a un total de 12 conductors que circulaven sota la influència de l'alcohol. D'entre tots ells, 3 van ocasionar accidents amb diversos danys materials. La resta, van ser interceptats durant el transcurs de campanyes de prevenció i parades habituals per infraccions del codi de circulació.

La policia va detenir també la matinada de diumenge a Andorra la Vella, a un home resident de 20 anys per consumir cocaïna a la via pública. D'altra banda, la matinada de dissabte, dos homes van ser detinguts quan intentaven accedir al Principat amb 0,6 grams de cocaïna. També, a les 18.15 hores del dimecres 17 d'abril, a la frontera del riu Runer, un home no resident de 36 anys va ser detingut per possessió d'1,3 grams de cocaïna i 8,4 grams d'haixix quan accedia al Principat en un turisme, sent aquesta la confiscació més important de la setmana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT