PUBLICITAT

El Principat es promociona al turisme britànic en el certamen més important

EL PERIÒDIC
LONDRES

Andorra Turisme participa a la fira World Travel Market, que es va inaugurar ahir a Londres. Aquesta representació es produeix de manera conjunta amb vuit professionals privats del sector turístic del Principat. La World Travel Market (WTM) està considerada com una de les principals fires turístiques al món i és el certamen més important d’aquest sector al Regne Unit.

L’objectiu principal d’aquesta fira és treballar en la consolidació d’Andorra com a destinació de vacances per als turistes britànics, mantenint contacte directe i personal amb els principals operadors turístics per tal de conèixer les tendències d’aquest mercat en vistes a la propera temporada d’hivern.

NODRIDA PARTICIPACIÓ / Enguany els professionals privats del sector turístic del Principat presents a l’estand d’Andorra són Ski Andorra, Hotansa, Roc Blanc Hotel, Princesa Parc Hotel, Sport Hotels, Ahotels, Plaza Andorra Hotels i Hotel Sant Gothard. El gerent d’Andorra Turisme, Alexandre Andrés, assisteix a la fira que s’allargarà fins dijous d’aquesta setmana. L’estand d’Andorra té 80 metres quadrats de superfície i està situat al pavelló d’Europa Mediterrània, al costat dels estands de França, Espanya i d’altres països europeus.

global forum / En el marc de la World Travel Market el ministre d’Economia i Finances, Pere López, signarà avui amb el secretari general de l’Organització Mundial delTurisme, Taleb Rifai, el conveni que permetrà la celebració a Andorra del primer Global Tourism Forum durant el primer trimestre del 2011. L’esdeveniment posarà Andorra durant uns dies a l’actualitat internacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT