PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció sub-16 s’estrena contra Kosovo

Els de Sonejee disputen una nova cita del Torneig de Desenvolupament de la UEFA a Letònia

Per El Periòdic

La sub-16 es prepara pel Torneig de Desenvolupament.
La sub-16 es prepara pel Torneig de Desenvolupament. | FAF

La selecció sub-16 d’Òscar Sonejee és a Letònia per fer front a una nova cita del Torneig de Desenvolupament de la UEFA i avui s’estrena contra Kosovo. Diumenge jugarà contra San Marino i dimarts s’enfrontarà a Letònia, l’amfitriona del torneig.

La selecció està formada pels jugadors de l’ENFAF Cadet Daniel Miguel Cerqueira, Marc Rossell Iker Alvarez, Marc Rodrígues, Eric del Pozo, Youssef Ferreira, Ruben Monteiro, Joan Guardia, Marc De Castro, Hugo Ferreira, Gerard Sola i per Oriol Checa, del Mercantil, Marti Puigsegur, del Cardassar, Ot Remolints, del RCD Espanyol, Xavier Palou i Dani Alonso, de la UE Santa Coloma, Pau Silva del CP Flecha Negra i per Gil Bellavista del Celrau CE.

Protagonisme amb l’Espanyol

Fruit de l’acord de col·laboració entre la Federació Andorrana de Futbol i el RCD Espanyol, tres joves andorrans han estat protagonistes aquesta setmana amb el club blanc i blau.
César González i Guillem Acosta s’estan entrenant amb els blanc i blaus, després de despertar l’interès del club. González, ho està fent en categoria aleví, mentre que Acosta ho fa amb els infantils.

«Tots dos estan vivint una experiència única, fet que posa de manifest la millora constant de nivell que està duent a terme la base de la federació del Principat», comentaves de la federació i recordaven que «tant González com Acosta saben que estar entrenant a la Ciutat Esportiva Dani Jarque ja és tot un repte, i la realitat és que compten, almenys, en la preselecció dels futurs talents del club blanc i blau». 

Aquest passat cap de setmana Alberto Rosas, integrant de la Selecció Sub21, ha guanyat la categoria Juvenil del Trofeu MIC disputat a la Costa Brava, també defensant la samarreta del RCD Espanyol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT