PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vall Banc tanca el 2018 amb uns beneficis de dos milions

L’entitat clou l’exercici amb actius gestionats per valor de 2.066 milions i 607 milions en dipòsits

Per El Periòdic

Interior d’una de les oficines de Vall Banc.
Interior d’una de les oficines de Vall Banc. | Vall Banc

Vall Banc va fer públic ahir els resultats del 2018, unes xifres que reflecteixen una inversió de més de deu milions i un benefici de dos milions. L’entitat ha conclòs l’exercici amb actius gestionats per valor de 2.066 milions d’euros, 607 milions en dipòsits i 390 milions en inversió creditícia, i el capital regulador assoleix els 122 milions. La ràtio de solvència del banc s’ha consolidat en un 28,61% (la solvència en la nova normativa andorrana homologable a l’europea se situa en 23,30%, un rati superior a la mitjana de bancs europeus) i la de liquiditat s’ha incrementat fins al 59,65%.


Segons es va remarcar en un comunicat, aquests estats financers «són el reflex de l’esforç necessari per executar la visió estratègica de l’entitat: oferir un Wealth Management amb potència internacional i un servei d’easy banking–banca país simple i eficient». Des de l’entitat reivindiquen a més la inversió en projectes com la renovació de les oficines centrals (de plaça Rebés i carrer de la Unió), la transformació digital dels serveis de Wealth Management i aliances internacionals.


També destaquen els acords «per oferir un servei independent, transparent i de màxim nivell internacional que s’han posat en marxa aquest 2018» i en subratllen el signat per fer que Vall Banc sigui la primera entitat del sud d’Europa a utilitzar Aladdin per millorar la gestió de les carteres, el control del risc i la capacitat d’anàlisi de l’entorn.


Igualment, remarquen «el compromís amb la societat i les activitats realitzades a Andorra». Així, posen en relleu l’aliança amb l’Associació Andorrana contra el Càncer i el fet que Vall Banc també ha donat suport a diverses modalitats d’esdeveniments esportius, com el World Padel Tourt. Conclouen, a més, que han signat els anomenats Principles for Responsible Investment de l’ONU, per una inversió responsable amb el medi ambient. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT