PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El CV Encamp es complica anar a les semifinals

Els andorrans guanyen al Grupo Laura Otero però perden contra el Benidorm

Per El Periòdic

El CV Encamp celebra la victòria contra el Grupo Laura Otero.
El CV Encamp celebra la victòria contra el Grupo Laura Otero. | CV Encamp

El CV Encamp es va complicar ahir l’accés a les semifinals després de perdre el segon partit contra el Benicolchón Playas Benidorm amb un resultat de 3 a 0. En aquest sentit, els andorrans van sortir a la pista tocats físicament en el segon duel, de manera que el primer set el van perdre per 25 a 20 i el segon per 25 a 15. En el tercer, els andorrans volien intentar la remuntada i van augmentar el seu ritme de joc però finalment els amfitrions es van imposar per 26 a 24 i els encampadans van sumar un resultat que els pot passar factura.

En aquest sentit, en el primer partit de la jornada contra el Grupo Laura Otero - AD Voleibol Miajadas, els andorrans van guanyar per 3 a 2 i van sumar dos punts. En un partit molt llarg i que sens dubte els va passar factura, van guanyar el primer set per 25 a 23 però després es van veure superats en dos sets consecutius dels rivals, que van aconseguir un 27 a 25 i un 23 a 25. Tot i això, els del Principat van aconseguir empatar amb autoritat amb un 25 a 19 a l’electrònic. Finalment, al tie-break, els andorrans es van emportar la victòria firmant un darrer 15 a 12.

A la taula, els amfitrions se situen en primera posició amb tres punts mentre que els andorrans són segons amb dos i el conjunt de Miajadas en té un. Per tant, per poder classificar-se per a les semis i obtenir una plaça per a la final que els donaria l’ascens a la Superlliga 2, només tenen una opció i és que el Benidorm s’imposi clarament als extremenys avui a les 11 del matí. Així, si el resultat fos favorable al Miajadas, els andorrans veurien anul·lades les seves opcions i haurien de jugar per al cinquè i per al sisè lloc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT