Sense canvis als play-off pel títol amb dos empats

El Vallbanc acaba 1 a 1 contra l’Inter d’Escaldes

El Vallbanc, aquesta temporada.
El Vallbanc, aquesta temporada. | FAF

El Vallbanc FC Santa Coloma segueix líder de la Lliga Multisegur Assegurances després d’haver empatat ahir contra l’Inter d’Escaldes. Genís Soldevila va aconseguir avançar els escaldencs en el marcador a la segona part, pero Lorenzo Burón va fer el gol de l’empat quan faltaven tres minuts per esgotar el temps reglamentari.
D’altra banda, la UE Engordany i la UE Sant Julià van empatar a dos en un duel que va estar durant 70 minuts dominat pels blanc-i-negres. Tot i això, Enric Pi i Juanma Hernández van ser capaços de donar la volta a l’electrònic i al final van aconseguir un empat que els manté en la lluita pel títol.

Per altra banda, pel que fa als play-off per la permanència, la UE Santa Coloma es va imposar per 2 a 0 a l’FC Lusitans i va sumar tres punts que serveix per respirar un poc més tranquils a la classificació. Mentrestant, l’FC Lusitans segueix enfonsant-se. D’altra banda, l’FC Ordino va guanyar  contra l’FC Encamp per 1 a 0 amb un gol de d’Hidalgo.