PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Restablert el subministrament elèctric després de la fuita

Uns 150 clients de la capital s’havien quedat sense llum

Per El Periòdic

Fuita d’aigua al carrer de les Canals.
Fuita d’aigua al carrer de les Canals. | ANA

Els operaris de FEDA van restablir ahir, a les quatre de la matinada, una incidència que va deixar sense servei prop de 150 clients d’Andorra la Vella des de dissabte a les 18.43 hores. Segons van informar de la parapública, el tall de subministrament es va produir a causa d’una fuita d’aigua que va inundar l’estació transformadora ubicada al carrer de les Canals, i no es va poder restablir el servei fins que es va evacuar l’aigua del lloc on s’ubica la instal·lació elèctrica.

Nou hores sense servei 

La incidència ha afectat durant nou hores a prop de 150 clients de la zona alta de l’avinguda Meritxell i els carrers adjacents. La fuita d’aigua va deixar absolutament inundada l’estació transformadora subterrània i va impossibilitar restablir el servei fins que s’evacués l’aigua. Així doncs, un cop el cos de bombers i el personal de manteniment del Comú d’Andorra la Vella van tenir la fuita controlada i van acabar d’evacuat l’aigua de la instal·lació, FEDA va poder restablir el servei amb normalitat.

Afectació al comerç i a la circulació 

L’avaria es va produir en horari laboral, el que va provocar que diversos comerços veiessin afectada la seva rutina habitual a causa de l’aigua en alguns casos i de la manca de llum, en d’altres. També es va veure afectat el trànsit que, segons va informar el Comú d’Andorra la Vella i va recollir l’ANA, va haver de ser desviat. Així, els vehicles que circulaven en direcció a la plaça Guillemó van ser desviats pel carrer Bisbe Príncep Iglesias. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT