PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Saviola vol seguir un any més a l’Encamp si es queda a Andorra

El comú homenatja l’equip després de proclamar-se una altra vegada campió de lliga

Per Miquel López-Egea

El Comú d’Encamp homenatja al Sideco FC Encamp pel seu nou títol.
El Comú d’Encamp homenatja al Sideco FC Encamp pel seu nou títol. | Maricel Blanch

En l’homenatge que el Comú d’Encamp va fer ahir al Sideco FC Encamp com a campions de la Lliga Viatges Pantours, Javier Saviola, que amb anterioritat s’havia plantejat jugar només  una temporada amb els encampadans, va explicar a EL PERIÒDIC que «em motiva molt anar a Europa». «Si segueixo a Andorra, està clar que seguiré, però hem de veure com van les coses», assegurava i recordava  que «som un grup molt unit i quan se’n va un company, es pateix». «És molt maco aquest esport i la lliga, el futbol sala i el futbol professional d’Andorra estan creixent i espero que segueixi sent així», afegia.

En aquest context, va indicar que «estem feliços pel que ha sigut el transcurs del campionat i pels meus companys, que han fet tot el possible per aconseguir aquest objectiu». Així mateix va afirmar que «aquest any ens ho han posat més difícil perquè hem anat pam a pam amb un altre equip». «És maco que hi hagi més equips, es nota que el futbol sala va creixent», reiterava. En aquesta línia, va recordar que «encara em costa adaptar-me» perquè «els jugadors de debò de futbol sala no som nosaltres». «Però per l’experiència si hi ha coses que podem fer millor», subratllava.

En aquest sentit, l’entrenador Lluis Cruz va manifestar que «estic molt content d’aquest reconeixement per part del comú» i «molt feliç per aquests jugadors que han crescut aquesta temporada i que al final s’han pogut emportar el títol». A parer seu, «ha estat una competició molt dura, perquè nosaltres som un equip atípic, amb jugadors de futbol gespa que juguen a futbol sala». «Ens hem adaptat a ells i per això, el títol ens fa més il·lusió», reiterava i comentava que «ara ens toca descansar i jugar el Memorial Canut, i després, ja pensarem en Europa». «Però estic molt content de poder representar el país, segur que ho donarem tot», remarcava.

Per la seva part, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, va destacar que «l’hegemonia de l’FC Encamp està contrastada». «El fet que puguin anar a Europa i que el nom d’Encamp es conegui és molt important, som una parròquia que aposta de manera activa per l’esport i pel turisme esportiu», sentenciava.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT