PUBLICITAT

Renovació de la Comissió per al Foment de l'Accessibilitat

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Comissió per al Foment de l’Accessibilitat, adscrita al Ministeri d’Ordenament Territorial, ha renovat la seva composició. Aquest és un òrgan consultiu, assessor i de seguiment en matèria d’accessibilitat, i de sensibilització social. La Comissió per al Foment de l’Accessibilitat està constituïda per deu membres. El pilot Albert Llovera renova el càrrec de president per delegació del ministre d’Ordenament Territorial, Gerard Barcia.

La resta de membres corresponen a diverses institucions i entitats: tres en representació del Govern a través dels Ministeris d’Ordenament Territorial (Manel Riera); de Turisme, Comerç i Indústria (Joan Dalmau); i de Salut, Benestar i Treball (Fàtima Pintos); dos en representació dels comuns (Josep Benaiges –Andorra la Vella- i Joan Pieras –La Massana-); dos en representació dels col·legis d’arquitectes i d’enginyers superiors d’Andorra (Antoni Molné i Josep Comella, respectivament); un en representació de la Federació Andorrana d’Associacions de Persones amb Discapacitat (Francisca Rodríguez); i un secretari, en aquest cas nomenat pel Govern (Joan Borra).

Entre els principals objectius d’aquesta comissió destaca la col·laboració amb el Govern i els comuns mitjançant el seu assessorament en totes aquelles qüestions que siguin sotmeses a la seva consideració. També treballa en la promoció de campanyes de sensibilització i la promoció de l’accessibilitat entre els professionals, els col·lectius i els ciutadans en general. A més, la comissió se centra en la realització d’actuacions informatives i cursos de formació en la matèria per als professionals. Una altra de les seves premisses és vetllar per la correcta aplicació de la Llei d’accessibilitat i fer les propostes i els suggeriments que es considerin adients.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT