PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Le Blizzard’, seleccionat per un festival qualificador per als Oscars

El curt d’Àlvaro Rodríguez Areny competirà en l’Odense International Film Festival

Per El Periòdic

'Frame' del curt d'Álvaro Rodríguez.
'Frame' del curt d'Álvaro Rodríguez. | EL PERIÒDIC

Le Blizzard, el curtmetratge dirigit per Àlvaro Rodríguez Areny, és seleccionat en un dels festivals més importants d’Europa, Qualificador d’Oscars i també Qualificador dels European Film Awards. Es tracta del festival Odense International Film Festival, que compleix la seva 44ª edició, i ha rebut més de 3.200 propostes. En competiran 50 en la seva Secció Oficial. Secció en la que el curtmetratge guanyador té accés directe a l’acadèmia de Hollywood per a poder ser valorat per als Oscars 2020. El festival es realitzarà l’última setmana d’agost a Odense, Dinamarca.

Al ser també qualificador dels European Film Awards, com ho són festivals Com Cannes, Berlinale o Venècia. Odense International Film Festival, elegirà un dels curtmetratges seleccionats i el nominarà directament a «Millor Curtmetratge Europeu» en el marc d’aquests premis anuals.

Le Blizzard va estar previament en un altre Festival Qualificador d’Oscars, a Sitges 2018. Compta amb 4 nominacións als premis Méliès d’Argent a «Millor Curtmetratge Europeu de Génere Fantàstic» convertint-se en un dels curts amb més nominacións a aquest premi de l’any.  De moment assoleix més de 40 seleccions en Festivals d’arreu del Món i porta 4 premis en el recorregut: Millor Curtmetratge i Millors VFX al Festival Sant Cugat Fantàstic, Millor Curtmetratge Fantàstic al Festival NOX d’Uruguay, i Menció Especial a la Millor Direcció al Festival Maniàtic de Manises. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT