PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera, a les portes de tornar a entrar a les semifinals

L’andorrà es planteja competir en alguna prova de Suècia abans de tornar al Campionat del Món

Per El Periòdic

Alberto Llovera a Spa.
Alberto Llovera a Spa. | FotoEsport

Estar en el top 12 de la classificació de les mànegues classificatòries i poder disputar una de les semifinals, era l’objectiu d’Albert Llovera a Spa-Francorchamps, en la disputa de la segona prova del Campionat del Món de Rallycross 2019. En aquesta ocasió, Llovera es va quedar a les portes de les semifinals, malgrat millorar de manera regular i progressiva els seus registres, en cadascuna de les quatre mànegues qualificatives disputades.

L’escenari belga es preveia molt complicat i, en aquest aspecte, no va defraudar a ningú dels presents. «A part de la dificultat lògica d’enfrontar-te a un escenari que no coneixes, cal afegir una climatologia molt variable que va obligar als tècnics de l’equip PCR Sport a un treball intens en el box», assegurava el pilot andorrà que s’enfrontava a molts canvis a l’asfalt a causa de les condiciones meteorològiques.

En aquest sentit, va comentar que «al final de la jornada del dissabte, semblava que les semis les teníem a l’abast de la mà, però en la continuació un toc amb un rival en la tercera ronda i algun lapsus meu amb el fre de mà en la quarta van provocar, en tots dos casos, la pèrdua definitiva de contacte amb els rivals». Per seguir progressant de manera constant, el pilot s’està plantejant la possibilitat d’escurçar els períodes de falta d’activitat en el mundial, amb la disputa d’alguna carrera a Suècia. «Estic comentant aquesta possibilitat amb l’equip suec, Olbsbergs MSE, que s’encarrega del desplaçament de la nostra logística en les proves de mundial i a més ens dóna suport tècnic». «Intentarem competir en una prova del campionat suec abans d’acudir a la següent cita del RX2», remarcava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT