PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El campus David Eudal s’estrenarà aquest juliol

Escaldes-Engordany acollirà la primera edició i vol comptar amb 50 nens

Per Miquel López-Egea

Jordi Vilanova i David Eudal al pavelló del Prat Gran, ahir.
Jordi Vilanova i David Eudal al pavelló del Prat Gran, ahir. | Comú d\'Escaldes-Engorsany

Del 22 al 26 de juliol, el pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany acollirà la primera edició del campus David Eudal, una iniciativa que segons el conseller d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, és «una aposta de futur que esperem que sigui per molts anys».

En aquest sentit, Eudal, segon entrenador del MoraBanc Andorra, va explicar que «l’objectiu és que els nens aprenguin» i va destacar que aquest se celebra amb la col·laboració del comú, del MoraBanc i de la Federació Andorrana de Bàsquet. «Volem aportar alguna cosa als nens, als federats, que es puguin tecnificar més, i als que han de començar», assegurava i afegia que «serà reduït, amb places limitades, és a dir, de poques persones i de molta qualitat, amb molts entrenadors».

En aquest context, se celebrarà en dos torns, un de les 10.00 hores a les 13.00 h, per als federats, i un altre de les 16.00 h a les 19.00 h. El primer torn preveu uns 15 nens i nenes mentre que el segon, entre 30 i 35. «És un campus intensiu de quinze hores en una setmana amb l’objectiu que la màxima motivació dels nens sigui millorar la qualitat del joc», reiterava i assegurava que l’objectiu no és «tenir premis, regals o incentius» com la participació d’algun jugador del primer equip, encara que «si es pot, es farà, però no volem que es distreguin amb altres coses».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT