PUBLICITAT

Licitació de la cinquena fase del fons de Ràdio Andorra

És per a treballs de preservació i catalogació de discs

Per El Periòdic

Exemplars de discs de Ràdio Andorra.
Exemplars de discs de Ràdio Andorra. | Tony Lara

La preservació del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra és una tasca que es porta realitzant des de fa sis anys. El Govern licita la cinquena fase dels treballs de preservació, catalogació i dinamització d’una part d’aquest fons.

L’Arxiu Nacional d’Andorra continua la seva tasca amb els treballs d’inventari del fons de Ràdio Andorra, avaluant el material i aplicant les tècniques per a la seva conservació i recuperació. Els treballs que entren a concurs estan estipulats en descriure, inventariar i condicionar 10.000 discs en un termini màxim de 14 mesos. 

La data límit de presentació de les ofertes és el pròxim 13 de juny i la licitació es portarà a terme a través d’un concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. El plec de bases pot descarregar-se gratuïtament a la web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad, o es pot recollir al Servei de Tràmits de Govern.

L’inventari i la descripció del fons discogràfic de l’edifici de Ràdio Andorra, situat a Encamp, va començar el 2013. A finals de l’any passat s’havien netejat un total de 21.213 discs, enfundats i amb la descripció bàsica en paper. Es troben encabits en 614 caixes d’arxiu definitiu. Hi ha 16.239 discs de pedra catalogats a la base de dades, amb 376 de transcripció conservats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT