Els germans Casal vencen a la Jorma Urban Trail

Compta amb més de 500 corredors

El podi masculí.
El podi masculí. | J. U. T.

La Jorma Urban Trail es va disputar dissabte a la parròquia d’Escaldes-Engordany, donant el tret de sortida a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya. Marc i Òscar Casal, David Méndez i Carlos Fernández van ser els representants de l’equip nacional en la qual va ser la tercera edició d’aquesta cursa que combina trams de muntanya amb trams d’asfalt. La prova va tenir un rècord de participació amb de 500 corredores entre les tres distàncies disponibles, 21, 10 i cinc quilòmetres.

Malgrat la pluja intermitent que va fer presència en alguns trams dels recorreguts, la cursa es  va disputar sense incidències i en un ambient festiu. Òscar i Marc Casal van finalitzar en primera i segona posició respectivament, passant la línia de meta amb només quatre minuts de diferència. El tercer corredor va ser Martí Lázaro. En finalitzar la cursa, els dos corredors van assegurar que la modificació de recorregut a causa de la pluja va ser una sorpresa ben positiva doncs es tracta d’un nou camí que mai havien realitzat.