PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Festa de la Joventut confia aplegar 2.500 participants

La 14ena edició comptarà amb un campionat nacional de batalles de rap

Per El Periòdic

Un concert d’edicions anteriors de la Festa de la Joventut.
Un concert d’edicions anteriors de la Festa de la Joventut. | TONY LARA

La 14ena edició de la Festa de la Joventut confia aplegar de nou els 2.500 participants de l’any passat amb un cartell que comptarà amb la presència destacada dels Dj’s de més renom del país a la Glow Party, que es celebrarà avui a partir de les 21.00 hores al pavelló esportiu de l’Estadi Comunal. Els primers 200  assistents tindran regals en una festa que també disposarà de maquillatge glow a càrrec dels alumnes del Centre Professional d’Andorrra. El ritme musical també es podrà escoltar i ballar a l’after party amb les actuacions de Marc Montalvo, Dj Shin i Dj de «la Juve».

A banda d’aquests esdeveniments, avui també hi haurà un torneig de vòlei platja a partir de le 18.00 hores. Una hora més tard, a les 19.00 hores, es celebrarà un campionat nacional de batalles de rap que comptarà amb la participació de Tano i Ramos amb West, Dikton i Wido i, finalment, Projecte Almanac. 

Entre les activitats de la tarda també hi figuraran una eco-gimcana al Parc Central o castells amb els castellers d’Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT