PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús se sent més còmode i roda a cinc segons del més ràpid

El pilot andorrà competeix al circuit de Mugello (Itàlia) aquest cap de setmana

Per El Periòdic

| Cardelús Racing Team

El circuit de Mugello va acollir ahir la primera jornada d’entrenaments del Gran Premi d’Itàlia de motociclisme. En aquesta jornada, Xavi Cardelús va acabar classificat a la 31a posició després de les dues sessions d’entrenaments lliures disputades. A la primera sessió, l’andorrà va fer una volta ràpida d’1.57,835 que, posteriorment, a la segona, va millorar en un segon per firmar un millor registre d’1.56,811 que el va deixar a poc menys de cinc segons del pilot més ràpid de la categoria, Luca Marini.

El pilot andorrà va valorar que «hem tornat a fer un petit pas endavant malgrat que aquest cap de setmana correm en un dels traçats més llargs i complicats del Campionat. Som positius de cara a la jornada d’entrenaments que queda. Crec que podria haver anat un pèl millor, ja que la meva volta ràpida de la sessió de la tarda ha estat la tercera i a la resta de l’entrenament ja m’ha resultat més difícil rebaixar-la. El cert és que aquí m’he sentit més còmode. Crec que hem d’anar consolidant aquests avenços i no deixar de treballar com ho estem fent fins ara».

Avui es disputa la tercera sessió d’entrenaments lliures i la sessió de classificatoris de la sisena prova de la temporada al Campionat del Món. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT