PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Recollida de residus amb sistemes de darrera tecnologia

Evolució de les recollides de residus urbans

Per El Periòdic

Camions de Pirinenca de Serveis.
Camions de Pirinenca de Serveis.

Pirinenca de Serveis disposa d’una extensa flota de vehicles equipada amb la darrera tecnologia garantint un control íntegre de tot el servei de recollida de residus.

Els nostres vehicles van equipats amb:

• Sistema de Posicionament Global (GPS): Aquest sistema ens aporta una garantía de localització instantània del vehicle a temps real i reflecteix les dades directament a l’aplicació informàtica. D’aquesta manera podem realitzar seguiments dels vehicles de recollida, veient la ruta a temps real.

• Terminals mòbils: gràcies a Aplicatius APP controlem i gestionem el servei d’una manera global.

• Tots els elements es troben vinculats al portal GIS i es poden consultar a temps real des de qualsevol ordinador.

Qualsevol actuació realitzada pels vehicles és enviada automàticament al programa informàtic des d’on el nostre departament tècnic pot conèixer, a temps real, les possibles incidències que es puguin produir. 
La plataforma de software implementada integra totes les eines necessàries per a l’adquisició, transmissió i processament de dades, i permet optimitzar els processos de recollida de residus, gestió de les incidències i planificació d’informes entre altres.

Paral·lelament, tots els contenidors del país van equipats també amb xips identificadors que permeten assignar-lo al seu propietari i establir-ne la seva ubicació teòrica. 

Tota aquesta tecnologia, permet conèixer l’evolució de les recollides de vidre, envasos, cartró i brossa en cada punt del país i optimitzar les recollides i el dimensionament dels punts verds del principat segons les necessitats.

Pirinenca de Serveis seguirà apostant en l’última tecnologia per tal de donar un servei més ràpid i eficaç al país.
Cuidar de la nostra terra i del medi ambient és la nostre responsabilitat i la teva. Tots junts per una Andorra sostenible.

Aquest i altres articles sobre medi ambient el pots trobar a l'Especial Medi Ambient

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT