PUBLICITAT

La Pobla de Segur

Festival amb més de 50 cerveses del Pirineu

L’esdeveniment vol posar en valor les microcerveseries

Per El Periòdic

Assistents al Red Mountain Beer Fest del 2018.
Assistents al Red Mountain Beer Fest del 2018. | Red Moutain Beer Fest

La segona edició del Red Mountain Beer Festival tindrà lloc el dissabte 15 de juny. La fàbrica de cervesa artesana Ctretze Pirineus i l’Ajuntament de la Pobla de Segur tornen a organitzar el festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya, que té la voluntat d’impulsar la comarca del Pallars Jussà i de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus. L’esdeveniment creix enguany en cerveses, en espais temàtics, a més de cuidar especialment la programació musical.


Al Red Mountain, els visitants hi podran trobar set zones (Red chillout, Red diner, Red country, Red junior, Red restaurant, Red on tap i Red music). Les 18 cerveseries assistents procediran de Navarra, el Ripollès, la Garrotxa, Irun, Osca, Àlava, el Pallars Jussà, la Val d’Aran i Andorra i, entre totes, hi aportaran més de 50 tipus de cerveses diferents. L’apartat de gastronomia el conformaran productors i restauradors del Pallars Jussà: la Formatgeria Vilavella, la Pastisseria Postres de Músic, Es Pallarès, la Pizzeria l’Era del Salàs, l’Alberg de la Torre (la Vall Fosca), Casa Masover, el Restaurant de Gurb i el Restaurant Els Raiers. Es posaran a la venda uns tiquets de degustació que donaran accés tant a cerveses com a gastronomia.

Actuacions  

Pel que fa a les actuacions musicals, es podran veure dos grans grups: Sam y la empresa, i Acontrablues, una de les millors bandes europees. El Red Mountain Beer Fest s’iniciarà a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, amb l’obertura de la barra i de l’espai Kids Zone, una zona amb activitats per a totes les edats.


El Red Mountain Beer és una iniciativa público-privada per dinamitzar el territori i crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu, que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva i creadora de llocs de treball qualificats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT