PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra, 13a després d’imposar-se a Eslovàquia

Els tricolor guanyen a Liechtenstein a les semifinals pels darrers llocs

Per El Periòdic

Andorra perd en el primer partit de la segona fase de l’Europeu contra Àustria, ahir.
Andorra perd en el primer partit de la segona fase de l’Europeu contra Àustria, ahir. | Rugby Europe.

Andorra va aconseguir ahir acabar en 13a posició al Campionat d’Europa de la Conferència 1 de rugbi a 7 que es va disputar a Belgrad (Sèrbia). Els tricolor van aconseguir aquest resultat després d’imposar-se per 17 a 0 a Eslovàquia en el darrer matx de la competició, amb tres assajos, un d’ells convertit.

En la primera jornada, els andorrans no van poder guanyar cap enfrontament i per tant, van haver de jugar pel Trophy, és a dir, els partits de la novena a la setzena plaça. Van perdre contra Turquia, per 26 a 5 i després ho van tornar a fer amb contundència contra Sèrbia, per 27 a 0, i contra Noruega, per 26 a 0. Així, tot i la mala imatge oferta el primer dia, l’endemà els andorrans es van refer i ahir van mostrar una millor imatge, de manera que van perdre contra Àustria per 29 a 10, però donant més guerra. Després, en les semifinals pels quatre darrers llocs de la taula, Andorra va fer una mostra de força contra Liechtenstein i va guanyar per 28 a 5 amb quatre assajos convertits. A la final, van repetir victòria contra Eslovaquia. 
Per la seva part, Hongria es va imposar amb màxima autoritat a Turquia a la gran final per 43 a 0, de manera que es va emportar la Cup. A la lluita pel Trophy, la victòria va ser per Xipre, que va vèncer per 5 a 22 a Àustria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT